1 Decembrie- Ziua noastră a românilor
Activitati - Comunicate de presa

De Ziua Naţională a României, A.S.C.O.R. Suceava s-a alăturat Campaniei “De 1 Decembrie zâmbeşte!” , campanie desfăşurată în peste 15 oraşe din ţară.

Scopul acţiunii a fost de a redă cetăţenilor suceveni încrederea, mândria, bucuria de a fi români şi de a le reaminti despre importanța Unirii şi sacrificiile făcute de compatrioţi, în decursul istoriei pentru a ne ţine uniţi şi puternici . Înarmaţi cu steaguri tricolore, camere de fotografiat profesioniste şi mult entuziasm, noi, membri A.S.C.O.R. i-am întâmpinat pe suceveni în parcul central pentru a celebra aşa cum se cuvine Ziua Naţională a României: cu multe zâmbete, steaguri tricolore şi bucuria înfăptuirii Marii Uniri. Timp de 3 ore i-am fotografiat pe patrioţii suceveni ţinând tricolorul în braţe, transmiţând mândria, bucuria şi onoarea de a fi urmaşii unor mari eroi.

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru această zi minunată în care am sărbătorit Unirea României Mari şi Îl rugăm să-i pomenească în Împărăţia Să pe toţi cei ce au contribuit la această, iar pe noi românii de astăzi să ne unească prin harul Sau, să fim un popor demn, puternic, credincios şi vrednic de strămoşii lui.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!