Schimbare Conducere la A.S.C.O.R. Suceava
Activitati - Comunicate de presa

Dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca in data de 03.03.2013, in urma alegerilor generale desfasurate in cadrul asociatiei, s-a schimbat conducerea A.S.C.O.R. (Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani), filiala Suceava.

La alegeri au participat toti membrii asociatiei , care prin vot secret au ales noi membrii ai Comitetului de Coordonare, in frunte cu studentul Gabriel Musteata, de la Facultatea de Stiinte ale Educatiei, anul ll, desemnat presedinte pentru un mandat de 2 ani de zile. De asemenea, mentionam ca la alegeri au fost prezenti parintele Dragos Buta, consilier cultural al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor si parinte indrumator al asociatiei, studenti ai Universitatilor din Iasi si Bacau, membrii ai filialelor respective, precum si un fost presedinte al A.S.C.O.R. Suceava, in perioada 2000-2002.

Anul acesta, in luna martie se implinesc 20 de ani de activitate A.S.C.O.R. in cadrul Universitatii “Stefan cel Mare” din Suceava.

Doamne ajuta!