UN NOU INCEPUT...
Activitati - Comunicate de presa

Orice lucru care se sfârșește are și un început. Început pe care unii îl întâmpinăm cu emoții, alții îl considerăm ceva obișnuit, iar alții cu tristețe. Cu emoții, deoarece pentru unii acum se deschide o nouă portiță spre cunoaștere și aici mă refer la colegii noștri din anul l . Mulți dintre noi considerăm începerea anului universitar ca pe ceva ce trebuie făcut, să ne întâlnim cu colegii, cu profesorii, să împărtășim amintiri din timpul vacanței, fără să ne dăm seama de adevărata însemnătate. Oare câți dintre noi ne-am rugat lui Dumnezeu în această zi să ne ajute, să ne dea înțelepciune și pricepere pentru a putea primi sămânța Cuvântului Său? Și spun cu tristețe, deoarece an de an o nouă generație de studenți "părăsesc" Universitatea. Dar și pentru aceștia există un nou început unde vor pune în aplicare tot ceea ce au învățat, iar bagajul de cunoștințe pe care l-au acumulat în facultate îl vor împărtăși și altora în cariera sau serviciul pe care îl vor urma.

Fiecare dintre noi își dorește să obțină rezultate cât mai bune pe toate planurile. Dar mereu trebuie să avem convingerea că nimic nu facem și nu realizam fără ajutorul lui Dumnezeu. El nu trebuie să lipsească din viața noastră. Am observat că majoritatea studenților doar în sesiune iși mai amintesc de El și merg la biserică, aprind o lumânare, pentru a reuși cu bine la examene. Sau din nefericire, alții nici atunci.

Ce frumoasă ar fi viața noastră dacă am împleti toată munca și strădania noastră cu rugăciunea, chemând aproape pe Cel care deși cunoaște toate are răbdarea să învețe alături de noi, pe Cel care ne vrea pentru a sălășlui întru noi. Să facem așadar un pas spre Hristos, pentru a-L lăsa pe El să-i facă pe ceilalți zece.

În încheiere vă dorim un an binecuvântat de Dumnezeu, cu rezultate cât mai bune la învățătură, să îmbrăcați faptele voastre în răbdare, în bunătate și iubire pentru aproapele, iar sămânța pe care dascălii voștri se ostenesc să o sădească să fie aducătoare de roade bune și folositoare. Doamne ajută-ne!